Compania Noastra

Bine ați venit la ESSTOC INDUSTRY SRL

În inima activității noastre stă dorința de a aduce pe piață produse inovatoare și soluții de calitate pentru siguranța traficului, asfalt, materiale de construcție și plante ornamentale aclimatizate. REUNIT.RO nu este doar un magazin online; este o extensie a angajamentului nostru de a servi nevoile industriei și ale consumatorilor cu seriozitate și profesionalism.

Istoria Noastră

Încă de la înființare, în 2021, am pus un accent deosebit pe calitatea și fiabilitatea produselor noastre. Înregistrată sub numărul J23/4575/2021 și cu C.U.I. RO44645432, ESSTOC INDUSTRY SRL a crescut de la o mică firmă la o companie de renume, cunoscută pentru standardele sale înalte și pentru dedicarea față de clienți.

Viziunea Noastră

Suntem dedicați excelenței în tot ceea ce facem și ne străduim să fim lideri în domeniile în care operăm. Viziunea noastră este de a construi o lume mai sigură și mai frumoasă prin produsele și serviciile pe care le oferim.

Expertiza Noastră

Expertiza noastră cuprinde:

  • Siguranța Traficului: Echipamente și accesorii inovatoare pentru o circulație mai sigură.
  • Asfalt și Materiale de Construcție: Produse de înaltă calitate, durabile și fiabile pentru orice tip de proiect.
  • Plante Ornamentale Aclimatizate: Diversitatea și frumusețea plantelor noastre aclimatizate aduc natura mai aproape de dumneavoastră.

Echipa Noastră

Sub conducerea administratorului ALEXANDRU GEORGE, echipa noastră de specialiști dedică fiecare zi îmbunătățirii și extinderii portofoliului de produse și servicii. Profesionalismul și pasiunea definesc fiecare membru al echipei REUNIT.RO.

Angajamentul Nostru pentru Sustenabilitate

Conștienți de responsabilitatea noastră față de mediu, ne-am angajat să promovăm practici ecologice și sustenabile în toate operațiunile noastre. De la sursa materialelor la procesele de livrare, ne concentrăm pe minimizarea impactului asupra mediului.

Unde Ne Găsiți

Sediul nostru se află pe Sat Domnesti, Comuna Domnesti, Str. Zorilor nr. 41, Parter, Camera 2, Jud. Ilfov, Cod Postal 77090 – un punct central pentru coordonarea eficientă a tuturor activităților noastre.

Contactați-ne

Suntem întotdeauna deschiși la dialog și colaborare:


La REUNIT.RO, credem că fiecare proiect este o oportunitate de a demonstra angajamentul nostru față de calitate și inovație. Așteptăm cu nerăbdare să vă cunoaștem și să contribuim la succesul dumneavoastră.