Cum Comand ?

Pasul 1: Alegeți Produsul

Navigați prin categoriile site-ului sau folosiți bara de căutare pentru a găsi produsul dorit. Odată găsit, selectați opțiunile dorite și apăsați butonul „Adaugă în coș”.

Pasul 2: Revizuiți Coșul de Cumpărături

Click pe iconița coșului pentru a vedea produsele selectate. Aici puteți modifica cantitățile sau puteți elimina produsele din coș. Când sunteți gata să continuați, apăsați „Finalizează comanda”.

Pasul 3: Introduceți Informațiile de Facturare

Completați toate câmpurile necesare cu informațiile dumneavoastră de facturare. Asigurați-vă că toate informațiile sunt corecte pentru a evita întârzieri în procesarea comenzii.

Pasul 4: Alegeți Metoda de Livrare

Selectați una dintre metodele de livrare disponibile. Costurile de livrare se pot adăuga automat în funcție de dimensiunea și greutatea coletului, precum și de destinație.

Pasul 5: Alegeți Metoda de Plată

Optați pentru una dintre metodele de plată disponibile (card de credit/debit, transfer bancar etc.). Introduceți detaliile de plată în siguranță sau urmați instrucțiunile pentru transfer bancar.

Pasul 6: Revizuirea și Confirmarea Comenzii

Verificați toate informațiile introduse și asigurați-vă că sunt corecte. Citiți și acceptați termenii și condițiile apăsând căsuța corespunzătoare, apoi apăsați „Trimite comanda”.

Pasul 7: Înregistrarea și Urmărirea Comenzii

După plasarea comenzii, veți primi un e-mail de confirmare cu detaliile acesteia și un număr de urmărire, dacă este aplicabil. Puteți folosi acest număr pentru a urmări comanda pe site-ul curierului ales sau în contul dumneavoastră REUNIT.RO.

Asistență Clienti

Pentru întrebări sau asistență în procesul de comandă, vă rugăm să ne contactați la:


Vă mulțumim că ați ales REUNIT.RO și vă dorim o experiență plăcută de cumpărături!