Despre Noi

Misiunea Noastră

La REUNIT.RO, ne dedicăm să oferim soluții de calitate superioară pentru siguranța traficului, asfalt, materiale de construcții și plante ornamentale aclimatizate. Suntem conduși de o pasiune pentru inovație și excelență, angajându-ne să contribuim la infrastructura și peisajul urban din România.

Cine Suntem

REUNIT.RO este divizia online a ESSTOC INDUSTRY SRL, o companie fondată pe principii solide de durabilitate, calitate și serviciu client. Având sediul în DOMNESTI, ILFOV, ne mândrim cu o experiență vastă în industrie și cu o echipă de profesioniști dedicată.

Ce Facem

Oferim o gamă largă de produse care includ:

  • Echipamente și accesorii pentru siguranța traficului.
  • Materiale de asfalt de înaltă calitate pentru construcții durabile.
  • Materiale de construcție pentru proiecte rezidențiale și comerciale.
  • O selecție diversificată de plante ornamentale aclimatizate, gata să înfrumusețeze orice spațiu.

Valorile Noastre

  • Calitate: Ne angajăm să furnizăm numai produse care îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate și durabilitate.
  • Inovație: Căutăm constant să ne îmbunătățim produsele și serviciile pentru a răspunde nevoilor dinamice ale clienților noștri.
  • Sustenabilitate: Ne străduim să operăm într-un mod care respectă mediul înconjurător, promovând practici de afaceri responsabile.
  • Serviciu Client: Credem în construirea de relații durabile cu clienții noștri, asigurând suport complet și personalizat.

Echipa Noastră

Echipa REUNIT.RO este alcătuită din profesioniști cu experiență, de la ingineri la consultanți de vânzări și specialiști în horticultură, toți dedicați să ofere cele mai bune servicii și produse clienților noștri.

Angajamentul Nostru

Suntem angajați în a fi partenerul dumneavoastră de încredere pentru proiecte de construcție, amenajare și siguranță. Indiferent de dimensiunea sau complexitatea cerințelor dumneavoastră, REUNIT.RO este aici pentru a vă asista în fiecare etapă a proiectului.

Contact

Pentru mai multe informații sau pentru a discuta despre nevoile dumneavoastră, vă invităm să ne contactați:

Adresa Noastră

Sat Domnesti, Comuna Domnesti, Str. Zorilor nr. 41, Parter, Camera 2, Jud. Ilfov, Cod Postal 77090

Vă mulțumim că ați ales REUNIT.RO și așteptăm cu nerăbdare să lucrăm împreună pentru a construi un viitor mai sigur și mai frumos.


Descoperiți diferența REUNIT.RO și permiteți-ne să facem parte din succesul dumneavoastră!