Stalp metalic de protectie si separare zone 101.6x800x3 mm, REUNIT, alb precomanda Livrare in 7-15 zile

Solicită Oferta
In Stoc

Stalpul metalic de protectie 101.6x800x3 mm este o teava rotunda confectionata din tabla laminta neagra sudata longitudinal.
Materia prima, sub forma de fasii de tabla, trece succesiv prin niste role metalice si din aproape in aproape deformeaza tabla pana cand aceasta ajunge la forma perfect rotunda.
Apoi marginile lungitudinale sunt unite printr-un cordon continuu de sudura.
Materia prima din care este realizata teava rotunda are proprietati fizice si finisaje pe suprafete, necesare utilizarii in domeniul constructiilor.

Descriere

Cu stalpii metalici pentru protectie cu dimnsiunea de 101.6x800x3 mm se poate asigura siguranta participantilor la trafic.

Stalpii metalici de protectie cu dimensiunea de 101.6x800x3 mm sunt folositi pentru delimitarea in zonele industriale, comerciale, private sau publice, a traficului auto si pietonal.
Acestia ofera si protectie pentru pereti, usi, rafturi, diversi stalpi in zonele in care circula autovehicule sau utilaje, pentru a face fata unei eventuale coliziuni cu acestea.

Acest stalp metalic de protectie 101.6x800x3 mm este construit din otel si este vopsit in camp electrostatic cu vopsea pulbere polimerica, ceea ce ii confera o rezistenta mai mare la intemperii.

  • La partea superioara are aplicat prin sudura continua un capac plat cu grosimea de 5 mm.
  • Tot la partea superioara are aplicata o banda reflectorizanta rosie cu o latime de 50 mm.
  • La partea inferioara are sudata prin sudura continua o flansa cu grosimea de 5 mm prevazuta cu 4 gauri pentru elementele de fixare, dibluri cu holsuruburi, ancore metalice sau alte solutii de fixare.

!!! Pentru o protectie anticoroziva suplimentara se recomanda zincarea la cald inainte de vopsire.

REUNIT!

 

Recenzii

Nu există recenzii încă.

Fii primul care scrie o recenzie pentru “Stalp metalic de protectie si separare zone 101.6x800x3 mm, REUNIT, alb precomanda Livrare in 7-15 zile”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *